8 hours overtime 2017
Anul acesta a fost cel de al treilea in care am putut oferi o cafea proaspat prajita participantilor.
Spre bucuria noastra unul din proiectele participante a fost chiar Climb Again. Coincidenta sau nu, noi am fost prezenti chiar cu o cafea dedicata lor-8a.
Boero 8a este un blend cafea proaspat prajita compus din Brazilia Santos, Columbia Supremo si Guatemala SHB. La eveniment am fost prezenti cu doua esressoare Saeco: un Lirika si un Incanto One Touch Cappuccino legat la un racitor de lapte.
Am ales sa venim cu doua esprssoare, pentru a face un volum mare de cafele necesar la sosirea invitatilor (peste 100 de cafele in mai putin de o ora, majoritatea cu lapte).
Nu am avut deloc emotii cu fiabiliatea espressoarelor Saeco (anul trecut am avut doar un Lirika, care a procesat continuu).
Consumatorii de cafea se indrepta destul de accentuat catre cafeaua proaspat prajita. Stim asta si vedem, in primul rand la clientii nostrii, carora incercam sa le gasim o cafea cat mai pe gustul lor.
Asta seara foarte multi dintre participanti s-au intors pentru o a doua/treia cafea. Am avut un feed-back foarte bun. Iar cand participantii se intorc pentru o a doua cafea scurta fara zahar, fara lapte.....parca ne simtim deja mandrii. 8a Boero este o cafea proaspat prajita, echilibrata foarte putin acida cu note fine de ciocolata ceea ce o face sa fie apreciata inclusiv de bautorii de cafele clasice/filtru.
A fost o seara reusita, cu gusturi rafinate, care ne obliga mereu sa pastram standarde inalte.
Lasă un comentariu